Opis forum
Po wcześniejszym mordzie w miasteczku panowała nerwowa atmosfera. Każdy patrzał na drugiego wilkiem, po zmierzchu nawet najwięksi twardziele nie wyściubiali nosa z domów. Jedynie miejscowy zawadiaka Tom3k zdawał się ignorować zagrożenie, wszak tacy jak on nie znali strachu. Właśnie zaspokojony wracał z domu publicznego alfonsa Airwolfa, mekki uciech cielesnych miejscowych mężczyzn. Wycieczka ta wydrenowała doszczętnie tomkowy pugilares, ale bynajmniej jego właściciel nie zaliczał się do osób patrzących dalej niż na parę godzin do przodu. Jego mocną stroną nie była również logika, toteż gdy nagle wyrósł przed nim dwumetrowy murzyn, to nie zrozumiał, że najwyższy czas rozpocząć operację nogi za pas. Zapomniał już gdy za młodu przed sąsiadami z sadu się uciekało. A uciec było trzeba jak najszybciej. Zamiast tego wpatrywał się dłuższą chwilę w ślepia nieznajomego. Milczenie przerwał niespodziewanie tajemniczy jegomość.
- Ty jesteś Tom3k? - grubym głosem zapytał Afroamerykanin.
- Jeśli przysłała ciebie moja była,to powiedz jej,że nic nie mam - mówiąc to pokazał nieznajomemu puste kieszenie.
Nie usłyszał już odpowiedzi, poczuł jedynie szybkie i pewne ukłucie na kręgosłupie. Wstrzyknięta bezpośrednio do układu nerwowego trucizna błyskawicznie spowodowała, że ofiara straciła przytomność. Rano jego ciało znaleziono w tym samym miejscu. Oprawcy wsunęli w jego, zapewne już martwe szczęki, karteczkę z wykaligrafowanym starannie napisałem "To jeszcze nie koniec!".
Tom3k[']
Zgodnie z życzeniem Asiki starałe się lekko wstrzelić w jej styl(chyba:p),wyszło by neudolnie,ale starałem się jeszcze bardziej skopać ;p
1.Pugilares - użyte na siłę zamiast po prostu portfela - nech się zapytają po co? ;p Może kolejne trochę cięższe słownictwo ich zastanowi czy ktoś tu kogoś nie wrabia;p
2."Wszak" - dość charakyrystyczne słówko. Z graczy tendecje do jego używania mają Andre,tom3k i polfan.
3."Zapomniał już gdy za młodu przed sąsiadami z sadu się uciekało. A uciec było trzeba jak najszybciej." - niezgrabna kalka językowa "Przy ich rozwiązywaniu lepiej jej się myślało. A miała o czym myśleć."
I inne ten teges.